23 August 2013

Saya seorang pelajar !

Assalamualaikum .

Lama sangat dah tak update belog kita yang tercomel ni . hehehe . Sangat busy dengan kerja dan tugas-tugas yang memang takkan habis di sekolah. Next week ada pemantauan dari orang atas lepas tu bersambung pula dengan kursus JU di Kuala Terengganu . Why Terengganu lor . penat nak ke sana . Dah la jauh tau .

Sebenarnya nak gitau awak-awak semua kita dah dapat offer untuk amik master dekat upsi . yeay akhirnya dapat jugak setelah hampir 6 bulan tunggu result dia keluar. Alhamdulillah lepas ni makin bertambah beban . huhuhu . 

offer letter kita

Tapi rasanya sekejap je program dia sebab ada 4 semester so kena belajar untuk 2 tahun . Medical check up pun dah settle (servis teruk gila dkt hospital tuttt) . Matrix card pun dah settle. Member yang nak pergi nanti pun dah ada . 2 orang pulak tu yang duk lipis . Senang citer lagi duk pulak untuk satu kelas. Bersyukur sangat sebab kalau pjj ni susah gak kalau sensorang kan. 

Tapi yang kita penim sekarang macam mana dengan penginapan kat sana . Dengar kata diorang ada sewa bilik. Kalau betol tak payah nak sewa kat luar dah . Jimat . huh . Betol ke tidak ni ?
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

13 suka ayam goreng:

Cik Mun said...

tahniah..selamat sambung belajar ye..

Busyra Bt Takiyudin said...

tahniah. :)

Nur Atira said...

tahniah la sebab dapat sambung belajar . pelajar upsi plak tuh

♥ Nana BamBam ♥ said...

Assalamualaikum yana

tahniah ye sebab dapat sambung belajar lagi :)

Semoga terus suksess..amin.

Izzie said...

sebenarnye jd student ni seronok tau.
tp postgrad life tak sm dgn undergrad life. tp dedua seronok.
selamat sambung belajar. ^_^

Rina Supian said...

Yana....sy pun dpt jugak utk sem Sept 13 ni. Medical checkup pun dah settle. But sy buat Deferment, sy bz sgt kt ofis kebelakangan ni. huhu

tenku butang said...

done follow sini no. 2813
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

El Yana said...

@Cik Mun tq .

El Yana said...

@Busyra Bt Takiyudin tq

El Yana said...

@Nur Atira tq . bunyi upsi mcm gah yer . hehehe

El Yana said...

@♥ Nana BamBam ♥ amin . tq nana

El Yana said...

@Izzie mmg tak sama pun . cara kita bljr pun dh tak sama mcm dulu dah . xboleh nk berpoyo-poyo dah pasni

El Yana said...

@Rina Supian ala . yana punbz gak . bila fikir balik kalau tangguh lg lmbt nk sambung . huhu .

>
 
copyright by > Cikelyana