09 January 2014

Kek Kahwin

Assalamualaikum !

Kek kahwin yang pastinya bukan yana buat sendiri tapi tempah dekat akak dari Pasir Mas. Nama dia kak Ain. Orangnya senang nak deal sebab masa tempah hari tu dia tak mintak deposit apa pun . Kita memang dah pernah tempah kek tunang dengan dia dan kek dia sedap sangat sampaikan En, B suh tempah lagi dengan kak Ain. 

warna pink tetap menjadi fevret. huhuhu. 

kek yang marveles dan sedap

Design kek dia memang marveles la. Yana kadang tak sampai hati nak makan sebab comel sangat. Untuk kek ni dalam 2kg rasanya harga RM160. Korang yang nak tempah kek dengan dia boleh tengok fb Sri Pasirmas. Memang puas hati sangat-sangat la. 

Untuk tempah dengan owner ni kena bagitau date awal-awal sebabnya memang fully book. Ramai orang tempah dengan dia. Ni contoh-contoh kek dari Kak Ain. 





Gila cantek kan design dia. Berbaloi dengan harga yang korang bayar tau. Tempah kek dengan Kak Ain pergi ambil sendiri tau kat rumah dia. Dia buat homemade dan memang tak da kedai okeh!. Ni alamat umah kak Ain. So sape yang area Kota Bharu dan Pasir Mas boleh la nak tempah . 

W2-194 Kg kubang Terap, 17000 Pasir Mas

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

eyqa yushaiza said...

wuu.. comel betoi kek die. wrne biru tu nmpak gojes.. memang tak sampai hatila kalu nak makan..

MISS IMAKASIHDANI said...

serius cantik gle kek2 dia.. :) dh follow sini

http://kasihdani.blogspot.com/2014/01/benci_14.html

>
 
copyright by > Cikelyana