07 January 2014

Pelamin Baru 2014

Assalamualaikum !

Sebelum kawen hari tu selalu sangat duk search dalam google pelamin macam mana yang cantek. Kita memang jenis suka yang simple tapi mewah. erk ada ke. Senang citer yang cantik dipandang . Pastu nampak lain dari yang lain yang memang superb punya pelamin la. Pelamin baru sebarang kebanyakannya tak guna dah panel-panel ni. Tu zaman dahulu dah. Sekarang banyak yang simple-simple je tapi cantik. 

Kat bawah ni contoh-contoh pelamin yang terbaru. Stail macam gini memang nampak cantik dan memang yana suka la. 









Semua yang di atas memang comel la sangat-sangat. Yana memang suka kalau tema putih ni. Kalau nak sanding pakai baju warna apa pun memang sesuai sangat la. Trend sekarang pun memang orang guna warna pastel dah even photographer pun suggest amik warna pastel.  
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

6 suka ayam goreng:

KIKIRIE™ said...

cantik+simple. nice

Hana(sya) said...

Cantik. tapi kalau nak decorate pelamin, biar simple and elegant :D

Eda Johari said...

suka yang no 4 tu. comel :)

Cik Mun said...

cantiknye..rasa nak kahwin je..hehe

El Yana said...

@Hana(sya) tau xpe. kita suka yang simple je. xpyh nak serabut mata nak tgk

El Yana said...

@Eda Johari kita suka yang nombor 2. huhu

>
 
copyright by > Cikelyana