30 October 2013

I'm back

Assalamualaikum !

Weeee. lama betol tak update belog kita yang tersayang ni. huhuhu . Busy memanjang je yana ni. Maklum lah sekarang dah jadi student. So, banyak yang nak kena fikir. Asaimen pulak melambak-lambak dan memanggil - manggil bila nak buat. huh! . Makin hari makin malas dah yana ni. erk. yela kot. Selalu je wat keje las minit. hurmm. 

So berbalik kepada pengajian kita memang sesangat stress. Kita nak cakap tak tau macam mana nak describe sebabnya kita pergi kelas every week. Tu yang jadi macam penat sikit. Tapi nasib baik ada member 2 orang . Kalau pergi sorang-sorang rasanya tak sampai kot. huh. Mau nya penat berganda-ganda kalau nak kena drive sensorang. 

rindu kita tak..miahaha. 

Cuti sekolah tak sampai 3 minggu lagi. So lepas ni boleh rehat banyak-banyak sikit. Nak tumpu pada event yang lagi besar this november. miahahaha. Lepas tu boleh tumpu pada kelas dah lepas ni. So banyak stay kat umah sewa la lepas ni. Lepas tu ada orang tolong bacakan journal untuk yana . miahahaa...gelak jahat. 

Doakan yana rajin buat asaimen . aminn. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

3 suka ayam goreng:

ezyra daniel said...

welcome back!hehe

Niesa said...

welcome back..semoga rajin2 membuat assignment..hehe..thanks sudi follow..niesa follow balik.. :)

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

>
 
copyright by > Cikelyana