10 May 2013

Art | Hasi Seni di Dalam Kelas |

Assalamualaikum !

Last year masa yana ajar year 2 dan jadi guru kelas diorang memang agak stress. kahkahyanamemangperasanstress. Bukannya apa tapi first time nak kena jadi guru kelas rasa macam beban tu berat sangat nak pikul. Padahal bukannya ape pun jadi guru kelas. 

bahagian depan kelas 

bahagian belakang kelas

First kena ambil kedatangan setiap hari . Lepas tu wat analisis kehadiran every month dan yang paling penting kelas kena ceria selalu. Baru student ada mood nak belajar. Senang je bagi yana nak hias kelas ni. Yana gunakan semua hasil seni yang diorang buat dan tampal je dekat mana-mana ruang yang kosong dalam kelas. 

dalam kelas pun kitorang sediakan mini library

Bila budak kelas lain tengok semuanya jeles. Mula la nak suruh kita jadi guru kelas diorang. amboibanyakcantekmuka. Penat juga nak jaga kelas ni. Kalau kena 2 kelas nak jaga memang pengsan la lepas ni. 

bila nak buat kerja group boleh guna meja di belakang. 

Sekarang dah tak jadi guru kelas. Rasa bosan lak dah tak menghias kelas. cece. perasan tol yana ni. bila ada kelas sendiri tak rasa malas pulak . hahaha. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

12 suka ayam goreng:

Cik Mun said...

canteknye kelassss...rindu la zaman ni..

ezyra daniel said...

cikgu yana pandai lahh hias kelas hehe

Nies alhaQ said...

Waaah! Cantiknyyaaaa kelass.
Teringat masa mengajar dekat pasti dulu =)

Mizz Aiza said...

pandai hias kelas.. cantiknya.. :D

Azwar Syuhada said...

rindunya zaman sekolah rendah.. :)

Cik Kay Jue said...

wah meriah dan cerianyer kelas... serius teringt kat zaman sekolah.. :')

Sop said...

cantik kelas
bagus2.. :)

fiza saiza said...

mesti seronok kan layan kerenah mereka :)

TrafikID.com said...

AutoTraffic Exchange, Only 7 Seconds Surfing AutoSurf Terbaik Indonesia http://trafikid.com

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

gud job..nice

Miszyuyu said...

hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join ramai2 :")

Meyd Cotton said...

cantik sgt la >.<

>
 
copyright by > Cikelyana