03 January 2012

Tahun baru tapi broadband semakin nazak

Salam. Alhamdulillah hari ini baru dapat buka blog walaupun semakin nazak..huh. Bukan kita yang nazak tapi broadband kita ni ha. Dah tiga hari dah kita tak boleh nak online. Nak buka facebook pun tak boleh. Inikan pula blog. Nak hapdate blog lagi la tak boleh. 

Actually bukan broadband kita yang rosak tapi simkad kita yang rosak. Macam-macam hal. Dah 3 hari tak leh nak online baru nak call celcom. Ingatkan tak ada line sebab kat sini banjir. Cehh! Hampeh je. Rupanya simkad yang rosak. 

Dah la orang yang layan kita tu garang! Cakap macam nak makan orang je. Eh! Ni siapa yang jadi pelanggan ni. Macam dia lak yang bayar bil kita. Ni yang tak suka ni kalau pompuan yang jawab call kita. Baik orang laki lak. Cakap pun sopan. 

Huhu. Tunggu esok lak nak tukar simkad. Pinjam broadband akak pun sama je. Akak punya modern pun macam rosak. Ni pun pinjam simkad dia. Boleh la nak online kejap. Tapi line masih putus-putus. Nampak gaya macam nak tukar modern lain la. Huhuhu T________T
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

5 suka ayam goreng:

Athirah Amanda said...

kita punya pon sama lhaa celcom , line putus2 . . nengok youtube hampee stengah suku jek gerakkkkkk . . geramm betol .

El Yana said...

@Athirah Amanda servis dia makin teruk lol

remyhazza said...

sempena tahun baru.... kena tukar simcard baru ler tu......

El Yana said...

@remyhazza haha..tapi yana dah 2 kali dah tukar simkad

Nur Zulaikha said...

cik yana..mcm mane nk buat shoutbox baru?tgk sy punye blog..huhuhu..sedihnye..tak sempat nk jejak diorg yg tinggal komen..tolong saya..

>
 
copyright by > Cikelyana