06 January 2012

Tak Dapat Update

Salam. Maaf la sebab yana tak dapat nak update blog lagi. Broadband dan simkad yana ada masalah mental yang tak dapat diselesaikan. Arghhh!!! Geram gila. Dah bape hari dah tak dapat nak update blog. Bayangkan yana tak boleh nak buka facebook pun. 

Nak update blog pun macam kena tunggu berbulan-bulan. Stress gila. Maunya nak dibaling-baling laptop ngan broadband ni. 

Apa pun yana memang tak leh nak buka blog buat masa sekarang. Tunggu encik broadband sihat dulu baru leh update. Tata! T_____T
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

~Nana BamBam~ said...

xper..brokband akan ok punyer..haha

El Yana said...

@~Nana BamBam~ haha ok pown mcm tak ok je

>
 
copyright by > Cikelyana