31 December 2011

Goodbye 2011 Welcome 2012

Salam. Huh! Penat lah jalan-jalan. Semua badan dah sakit-sakit. Kaki pun lenguh. Tangan rasa macam nak tercabut. Tapi bila pergi jalan-jalan semua tu tak rasa. Malam nak berlabuh baru rasa nak balik umah. Huhuhu. ok yana memang kaki jalan. 

Ni pun baru balik dari Rantau Panjang. Kitorang punya kereta sarat dengan muatan yang berlebihan.hehe. Nasib baik tak kena cukai. Pegawai kastam tu pun malas nak check. Arghhh! Memang pegawai tu seorang yang pemalas pun..hehehe. 

Ini adalah pengakhiran bagi tahun 2011. Tinggal beberapa minit je lagi sebelum datang tahun baru. Banyak suka duka tahun ni. Kalau nak citer satu-satu memang tak habis sampai berbulan. Tapi kita nak lupa semua perkara yang sedih dan memang kita tak nak ingat. Lagi pun wat pe nak ambil yang keruh, yang jernih kan ada. 
Muka yang penuh dengan azam..hahaha

Azam tahun baru tak ada plak. Tak tahu nak capai apa lak tahun depan tapi yang penting InsyaAllah kita berharap sangat kita dapat posting dalam bulan Januari. So tak ada lah kita nak tanam anggur kat teratak ayah kita ni lama sangat. Cehhh! Rasa semangat lak padahal postingnya entah bila.

Apa pun selamat menyambut tahun baru 2012 buat pembaca blog kita. Semoga apa yang kita rancang dan inginkan pada tahun 2012 ini akan tercapai.

GOODBYE 2011 and WELCOME 2012
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

4 suka ayam goreng:

>
 
copyright by > Cikelyana