25 August 2011

Freebies Doodle Princess

Wahhh..yana memang baik hati..hehe..perasan..ok dengan hati yang geram sebab tak dapat buat template denim maka yana telah mengaku kalah dengan lebih awal..huhu..sedih..

Apa pun yana tetap bagi freebies untuk korang ek..Lupa lak nak bagitau sape-sape yang nak ambil doodle yang yana buat boleh ambil tau..yana tak marah pun tapi at least bagitau yana dulu ok..jangan lupa kredit untuk juga ek..ok terima kasih

Nah untuk korang Doodles Princess







Yana suka sangat yang colour pink..omey sangat..hehe..KORANG suka yang mana???


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

20 suka ayam goreng:

aliah amirah said...

COMEY DOODLE :)

syieda_joy said...

pink n purple..^_^

Fatihah Dayana said...

cute doodle..ambek satu okey .

KAMI ;) said...

semua comel :)
kita suka semua :D

mimie LoLy's said...

wahh . omeyy nyerr !
saia amex 1 boley . hehe

mimie LoLy's said...

cmner nux amex doodle ny ek ? hee

El Yana said...

mimie LoLy's : click kiri 2x kat doodle tu

linda malenni said...

comel yang purple :)

chui ™ said...

hi .chui follow yana balek.cantek dudel nk2 suke sgt ,comel laa cute la :P

miszatie said...

comelnyee doodle nih!!!!:)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Suke pink jugak.. :)

*rainyscream* said...

comel doodle. rajinnyer yana wat..lama2 nanti pro la ni..all the best!!!

❤Nurin Asyada❤ said...

comel doodle amik 2 ye!

AreFiSya Aien said...

nk stu...yg wrna ungu n pink blh??

anis said...

pink. hehe. pink comel. =)

nor shamiza said...

comel...nk 1 boley..

Dreamy_Gurl said...

comel nak satu boleh...

syu said...

wahwahhh !!! comel sangat !!! syu ambik satu oke ??? yg kaler pink~ tengs a lot :)

El Yana said...

@syu ur welcome

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Lia amek sume eh ? Lia nak wat freebies header . Nanti Lia kredit awk. TY for sharing ! ^^v

>
 
copyright by > Cikelyana