11 March 2014

Pelamin English Vintage 2014

Assalamualaikum !

I bukan designer pelamin okeh. Cuma suka sangat tengok menda-menda yang comel macam ni. Gila cantik dia punya pelamin. Memang kreatif sangat-sangat la dengan orang yang design macam ni. Simple tapi cantek sangat-sangat tau. 

So sape-sape yang nak buat kelainan dengan pelamin design english style ni boleh la cuba-cuba tengok pelamin kat bawah ni tau. Kebanyakan pelamin yang cantik-cantik ni boleh tengok dekat fb whatalovelywedding , SuperCun Wedding Rental , The Wedding Project . Dahku jadi meroyan kalau tengok lama-lama. 

Kalau nak tengok dekat belog whatalovelywedding dan SuperCun Wedding pun boleh . Nasib baik bukan dekat kelantan kalau tak masa kawen dulu i dah tempah dah pelamin macam ni. 













Agak-agak rasanya kalau D.I.Y pelamin macam ni pun rasanya tak susah kot kalau pandai la dan juga kalau korang ni rajin nak buat. miahaha. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

6 suka ayam goreng:

Semantic Sepia said...

sy mmg suka ayam goreng! hihi. lawa la pelamin camtu, unik n jarang org buat.

Aisyaaa said...

Teringinnn nye nak buat pelamin cecantik macam nii. Rambangg mataaa kitaaa. XD

emy'n said...

yg guna kayu tu cantik. wat background photobooth pun bleh kan. hehe

El Yana said...

@Semantic Sepia tu la . design yg lain dr yg lain

El Yana said...

@Aisyaaa rosak mata kalau tgk lama-lama. hahaha

El Yana said...

@emy'n dua2 pun boleh .

>
 
copyright by > Cikelyana