11 October 2012

Nazim Othman dalam Majalah Remaja

Assalamualaikum !

Alamak! pelakon korea kita masuk front page dengan Puteri Sarah Remaja keluaran 15 Oktober. Eeeee...omeinya Nazim ni. Macam kita...hahaha..Buat gaya camni lagi la omei. 

Kita memang minat dia dari dulu lagi. Last citer yang yana tengok adalah citer Kau Yang Terindah. Memang tak terlepas tengok citer semata-mata nak tengok pelakon fevret kita. 


Lepas ni boleh serbu kedai majalah kat bandar. Yes! Membazir duit lagi yana ni. Untuk benda fevret macam ni tak kisah la duit melayang RM5 pun. hahaha. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

3 suka ayam goreng:

lurun namzar said...

xperla. bleh timba ilmu skali.

Remy hazza said...

cantik pulak cover dia kali nie... dh lama tak beli remaja..... sebab remy dah remaja tua.... tak sesuai baca dah...hu3

loytha'san said...

Like nazim too..:)) hehe

>
 
copyright by > Cikelyana