03 July 2012

Irine Nadia Marcello dah kahwin

Assalamualaikum !

Wah blogger femes dan cantik si Irine Nadia Marcello dah kahwin la. Umur masih muda tapi dah kawen dah dia ek. Rasanya baru masuk 20 tahun. Ini lah dikatakan jodoh di tangan Allah. Tak kira la korang muda ataupun tua.  



Yana sempat gak tengok belog dia dengan fan page dia. Tengok gambar kawen dia pun sweet. Sama cantik sama padan kan. Tahniah untuk Irine dan Amirul.


Semoga berbahagia untuk korang berdua. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

1 suka ayam goreng:

Remy hazza said...

betul tu.... nampak sweet couple jer.... selamat pengantin baru dari remy......

>
 
copyright by > Cikelyana