17 June 2012

Laptop Oh Laptop !

Assalamualaikum !

Sempat lagi yana edit blog yana sikit. Ada perubahan kan sikit. Gadjet yang dah ketinggalan zaman semua yana dah buang. Senang hati rasanya...hahaha. Laptop yana pun dah kena buang dah ni. Ketinggalan zaman sangat. Orang lain dah update lama dah tapi yana still guna yang cap ayam ni..hohoho.

Agaknya macam ni la rupa yana masa buat asaimen dulu

Cap ayam ni la yang banyak membantu yana masa susah dulu. Nak buat asaimen yang berjela-jela. Tolong yana buat tesis yang ntah pape. Oi sayang gak kat laptop ni. Tapi semenjak dua menjak ni laptop yana dah tak sihat dah. Screen pun dah jadi tak nampak. Macam orang buta lak..hoh!

Baby Rayyan pun suka laptop kita..haha

Pastu kita mula la nak kumpul duit nak beli laptop baru. Ada la member yana cakap laptop jenis ni yang terbaru punya. ASUS. Korang pernah dengar tak? Seriously ni first time yana dengar. Selalunya jenama yang paling koman pun ACER, COMPAQ, DELL dan lain-lain.

Orang kata jenama ASUS ni daripada komputer. Sekarang baru dia buat laptop. Elok gak la jenama ni. Tapi kita tak pernah lagi tengok laptop ni. Nanti nak pergi survey la bila masa nanti. Rajin btol yana ni kan. hahaha

banyak pilihan warna yang menarik tau

Yana cadang nak ambil warna hitam tapi tengok yang white punya lagi awesome la. Takut la pulak kotor kalau pilih warna putih. Yang mana satu ni yang awesome lagi ni. 
cantik la warna ni


confirm amik colour ni

Siap-siap pilih lepas ni tinggal nak pergi beli je...hahaha. Bajet jadi orang kaya la tu yana kan. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

16 suka ayam goreng:

Ct Mawa said...

ok la Asus..abang Mawa pakai Asus..huhu

Aimi Dyna ✰ said...

Aimi pakai Asus jugakk . Warna hitam. hihihi

♥ HanaHyun ♥ said...

Asusu best..saya dah pakai asus dari thn 2007 lagi...dari zaman diploma dan skrg degree..Alhamdulillah elok lagi

El Yana said...

@Ct Mawa ok ker?

El Yana said...

@Aimi Dyna ✰ kita suka warna putih la

El Yana said...

@♥ HanaHyun ♥ wah! lepas ni boleh beli la

♥ Nana BamBam ♥ said...

Beli je excell :)

cik mun said...

asus ok..cantek yg puteh tu..

El Yana said...

@♥ Nana BamBam ♥ excel ok k? tak pernah dgr pown sblm ni

El Yana said...

@cik mun mmg yg puteh tu lg cantek kan

Ayien Ocaca said...

yang oenting pandai jage, jenama ni pape pon boleh :)

El Yana said...

@Ayien Ocaca btol2. yana ni dah cuai orgnya. sbb laptop rosak. huhuhu

Remy hazza said...

oooo...lepas nie makin rancak ler berblogging......

El Yana said...

@Remy hazza kalau line broadband ok...hahaha

nuha ahmad said...

kita pakai asus. superb ! :)

El Yana said...

@nuha ahmad wah! semngat dah ni nak guna asus

>
 
copyright by > Cikelyana