13 June 2012

Kecik-kecik dah pandai berenang

Salam. Wah penatnya bersukan. 3 hari yana kena hadiri kursus pasal hoki. Seronok tu memang la sebab memang yana suka main hoki. Tak ada la sampai wakil Malaysia ke sukan olimpik pun. Setakat main dengan ayam boleh la..hahaha

Semalam yana duk usha facebook fan page Dr Sheikh Muszaphar. Wah! Maunya nak juling biji mata ni tengok anak dia si bella tu pandai berenang. Bayangkan baby yang baru umur 9 bulan boleh berenang dalam air. Eeeee...tak takot lemas ke erk. 

berani betol la budak ni

macam tak takot je kena selam dalam air

Agaknya dah jadi trend keluarga diorang la kot sebab masa  kecik-kecik dah ajar anak-anak diorang berenang. Kita yang tua kerepot ni pun tak pandai berenang. Mahunya lemas sampai kena masuk hospital rasanya kalu buat gaya macam Bella ni duk dalam air. 

still boleh senyum lagi

Macam mana la dia ajar anak dia sampai boleh berenang dalam air. Memang menakjubkan la.  Dah la umur 6 bulan dah hantar anak dia pergi sekolah dah. Bijak sungguh budak ni. Dah besar nanti mesti genius la budak ni. Dah la comel. Nanti boleh kawan dengan kakak Qaireen yerk.


Kakak Qaireen kita ni umur dah 1 tahun 2 bulan tapi still tak boleh jalan. Dah la muncit...hahaha. Agaknya bila la dia boleh berjalan. Kalau tak nak berjalan kita suruh dia berenang macam si Bella nak...hahaha...kejam sungguh makcik dia kan. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

6 suka ayam goreng:

acik teyha said...

amboi..sy yang dah besar kedabak ni pun x reti berenang..tenggelam timbul lagi..

El Yana said...

@acik teyha sama la kita..hikhik..tenggelam terus dah kalau berenang

iyka zulaika said...

comelnya. sweet sgt daddy dengan bella tu. hehe :P

El Yana said...

@iyka zulaika hahaha..parents diorg comel mesti ank dia pun comel

Remy hazza said...

apa nak heran.... bella tu kuar pun dlm air kolam jugak...... dah biasa ler tu.....he3

El Yana said...

@Remy hazza eh luar biasa dah tu...haha

>
 
copyright by > Cikelyana