03 March 2012

Kisah 3 Dara

Salam. Yana memang suka citer pasal family yana. Tak ada lah yana ni jaga tepi kain orang kan. So, kisahnya adalah tiga orang dara termasuk mak sedara..hahaha..kita la tuh. Kitorang bertiga kalau ke mana-mana memang always together la kalau senang.

Gambar ni masa Yaya dan Ikin masih kecil

Pergi picnic ke atau holiday ke mana-mana pun kitorang memang tetap bertiga. Yana, Ikin dengan Yaya. 2 orang tu memang anak kepada kakak kita. Dari diorang kecil sampai besar memang kitorang cukup rapat. Dengar je nak keluar rumah, nak pergi pasaraya kat mana pun laju je diorang siap-siap pakai baju dan ikut yana masuk dalam kereta. Tak payah ajak pun memang diorang akan ikut dengan muka tak malu..hahaha..

Bila besar dah berubah perangai...hahaha..

Dari kecil sampai besar diorang memang akan ikut yana..hahaha...yana ni seorang makcik yang perasan. Kononnya hot la tu. Eh! agak hot la sampaikan diorang panggil kita Yuna...hahaha..jangan jeles.

Semakin hari makin comel..Qaireen tu penyibuk je kan..hahaha..

Minggu ni yana tak balik kampung. Rindu la jugak dekat diorang ni. Bukan setakat rindu dengan Yaya dan Ikin tapi Qaireen debak pun kita rindu jugak..huhuhu...Dah la minggu depan pun tak boleh balik kampung lagi. Ish busy bebenar la agaknya yana ni sampaikan tak ada masa nak balik kampung. 

Kita tau kita dah gemuk 3x ganda sekarang

Semalam call rumah cakap dengan ayah, akak dan adik. Diorang cakap Yaya dan Ikin demam. Semoga cepat sihatlah yer. Cik Ana korang kat sini baik-baik je tau. Cik Ana sayang korang 200 peratuslah. Haruslah LOVE. hahahaha. 

Mendaki Gunung Tebu la konon. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

4 suka ayam goreng:

Nurul Amanina said...

sis yana ni comey lah. heheh

jom singgah dan komen entry terbaru saya :)

http://amaninajailani.blogspot.com/2012/03/bila-hati-dah-panas-hal-kecik-pun-jadi.html

AiSyA LiEzA said...

bestnyeeee dpt p picnic.. btw.. comel budak2 tu.. >.<

El Yana said...

@Nurul Amanina haha..thanks yaa..t yana singgah

El Yana said...

@AiSyA LiEzA diorang tu mmg comel pown

>
 
copyright by > Cikelyana