04 March 2012

Good Morning !


Salam semua dan selamat pagi. Yes! Sudah hari ahad dan ini bermakna esok akan sekolah. Cisss! ingatkan dah cuti sekolah. Bertenang yana..tinggal beberapa hari je lagi sebelum start cuti sekolah. 

Hari ini rajin pula yana buat doodle. Tapi seriously memang yana tak suka sebab nampak comot. Yana bukannya gemar sangat kalau buat doodle pakai tudung. Selalunya yana buat yang tak pakai tudung sebab senang. hahaha. Tangan pun dah parkinson sebab lama dah tinggal pasal doodle ni. 

So, hari ini yana free sikit. Ingat nak berblogwalking la. Korang yang rajin singgah blog yana ni boleh la yer tinggal link blog korang supaya senang yana nak blogwalking. 

~ k baiii ~
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

Aiskrim Cokolat said...

comelnye doodle tuu :)

Anna Siihah said...

tolong follow saya kejap .. ade bende nak share!! :D.

>
 
copyright by > Cikelyana