19 February 2012

Siti Nurhaliza Junior

Beginilah jadinya bila si cilik ikin ni minat dengan penyanyi Siti Nurhaliza. Sampaikan gaya tudung Siti pun nak juga dia tiru. Gedik sangat lettew nak jadi Siti..hahaha. Ok memang anak sedara yana ni peminat Siti sebabnya hanya artis tu je yang dia kenal. Dan sorang lagi dia minat Yuna.

Kalau tengok artis yang pakai fesyen pelik-pelik mula la nak tiru. Mula la sakit kepala mak dia nak tolong belikan. hahaha. Nasib baik comel. kehkehkeh. Ni baru je umur 5 tahun. Kecik-kecik pun nak pandai bergaya dah. Kita dulu tak adanya nak fesyen bagai-bagai. Pakai baju t-shirt dengan seluar track dah cukup glamor you. 

Habis diputar tudung mak dia 

Artis zaman dulu-dulu mana nak kenal. Tak adanya lagi keluar fesyen tudung gaya Siti dengan Yuna ni. Pakai tudung biasa-biasa je. Dengan muka yang tanpa mekap nampak macam suci bersih je. Sekarang budak-budak sekarang nak keluar pun kena make-up tau. 

Konon-konon nak jadi artis la ni

Malas nak membebel. Yana pun baru je sampai dekat Lepih ni tadi. Tak ada masa nak blogwalking kat blog-blog orang lain. Kalau dulu memang hari-hari yana blogwalking. Sekarang memang busy sangat. Esok nak kena jadi juruacara dalam pertandingan bola takraw. Malam ni nak kena prektis suara ala-ala Siti la. Tak jadi macam Siti dapat suara Yuna pun ok dah..hahaha..

~k baiii~
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

10 suka ayam goreng:

ϟY▲FIQ▲H said...

aloalal . omeyy nye budak 2 . boley jdii pegantii siti nurhaliza . haha :D

remyhazza said...

gud luck......
pengacara sepaktakraw pun jadilah...... ambik pengalaman.....

lurun namzar said...

comel jer posing.
bleh jadi bakal model nie.. :)

Nur Zulaikha said...

alahai comelnye..nk picit2 je pipi die..huhu..geramnye sy tgk cik yana....

Ika said...

comel! :D

El Yana said...

@ϟY▲FIQ▲H Tapi nyanyi suara xsedap la..hahaha..kutuk ank sedara sendiri

El Yana said...

@remyhazza alah! keje senang je tu

El Yana said...

@lurun namzar model ape tu? model pintu rumah boleh la..haha

El Yana said...

@Nur Zulaikha ish! jangan buat cm2..dia memang tak suka orang cubit pipi dia. nati dia cubit pipi kita balik

El Yana said...

@Ika (◕‿◕)

>
 
copyright by > Cikelyana