22 December 2011

Tahniah untuk student PMR

Salam semua. Alhamdulillah hari ini yana telah mendapat straight A dalam PMR. Sila ucapkan tahniah untuk yana  kerana berjaya mendapat 9A. hahaha. maunya kembang hidung yana. Dah tua bangka masih nak mengaku diri baru budak tingkatan 3. cehh! poyo je..hahaha...

Sebenarnya kita nak ucapkan tahniah untuk adik kawan kita yang dapat straight A dalam PMR hari ini. Siap ada reporter lagi datang. Fuh! hebat lor. Masuk tv la tuh. Cepat tengok berita sekarang. hahaha. siap promote lagi. T_______T

Ni la adik kawan kita. Kita curi gambar dia dekat fb kawan kita, Riyan. Hensem kan adik dia kan T_____T

Actually, sebenarnya kita nak tanya benda ni. Dekat facebook kita ni dah banyak sangat orang post dekat wall kita. Kita tak tahu la dia ni hantar virus ke hape? Please korang yang tahu boleh tak bagitau ape kebendanya ni? Kita takut nak buka..huhuhu T______T. 

Apa kebenda ni? 

Esok nak pergi shopping. YESSS!!! ada orang belanja..hahaha. Jom sape nak ikut pergi dekat Pengkalan Kubor. Kita cuci mata tengok barang-barang kat sana. Dah hampir setahun dah tak pergi. Besttt! Jangan jeles. ekekeke.  


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

11 suka ayam goreng:

Faqihah Husni said...

Tahniah Tahniah! :>

El Yana said...

@Faqihah Husni Tahniah utk adk kawan kita jela..hehe

gdsbnga said...

dah lame tak amik PMR . Haha ingat boleh ulang balik ke =.=
dulu kite dpt stret A terus mintak phone baru malam tuuu . hihi

fiqah hamed said...

tahniah..

El Yana said...

@fiqah hamed tahniah bkn utk yana tau..ni utk adk kwn yana tau..hehe

Kartini said...

congratulationnnnnn :D

El Yana said...

@Kartini (◕‿◕)

El Yana said...

@gdsbnga PMR tak bleh nak ulang. kalau SPM boleh..alah dulu nk dpt henpon mahal. tu pun kalau dapat straight A baru boleh dapat..zmn skrg ni untung. xpyh dapat A pun boleh dpt henpon da

AMEI said...

cicimei2.blogspot.com

Afiqah said...

Akak yang benda dekat facebook tu jangan bukak sebab nanti tak jadi lepastu kena virus spam maksudnye kalau buka nanti dia keluar dekat semua kawan-kawan fb akak tanpa henti

El Yana said...

@Afiqah owh! ok2..thanks 4 the information

>
 
copyright by > Cikelyana