11 December 2011

Sakit hati betul laaaa...

Dah bersabar lebih tiga minggu dah ni. Tadi baru ada perasaan nak call Encik Celcom. Bukan main lagi kena tunggu nak call. Siap dengan iklan berbagai-bagai la. Broadband tu bila nak laju. Bayangkan yana tak boleh nak blogwalking kat blog orang lain disebabkan broadband yana tersangat-tersangatlah slow. (siput babi belum  tentu lagi kalah kalau lawan dengan broadband yana).

Masa yana balik kampung awal-awal hari tu broadband yana masih ok. Nak buka blog pun laju. Buka facebook lagi la macam kena sambar kilat cepatnya. Lepas seminggu je terus broadband terus hilang arah. Tak tahu mana nak tuju agaknya hingga minyak dah habis la kot. 

1 hari..ok lagi
3 hari...masih ok lagi
6 hari...geramnya!
1 minggu...sakit hatinya
2 minggu...bangang ke ape 
3 minggu...oit tak tahan la...


Last sekali ambik hendpon terus call celcom. Dia cakap yana dah lebih limit tapi itu bulan lepas punya la. Ape kaitan dengan bulan ni. Tapi tak ape dia akan cuba lajukan broadband yana dalam masa 3 hari. Kalau tak laju gak dia suh call balik. Ok! Wait and see yaa.. Kalau 3 hari tak laju gak broadband yana..waa ketuk-ketuk kepala you. huh! (bajet badan besar nak pukul orang..haha)

Harap-harap la broadband yana laju pasni. Tak larat nak tunggu dah. Nak cari bahan untuk interview pun susah. Dah la neves, takot...SERAMMM!!!! lak dengan interview ni. Doakan yana yer...Semoga dipermudahkan segala urusan..aminnn! 

*note : maaf. yana bukan tak nak jenguk blog korang tapi yana ada problem ngan internet yana. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

6 suka ayam goreng:

shiki said...

huhu~ bape gb??

Lai Qma said...

hehe..sabar ye cik yana..
pep0n gud luck intrview :)

Gimi said...

sabau je...klu lambat sangat g je la cc...

gud luck interview..

El Yana said...

@shiki lupa la. rasanya 5Gb kowt

El Yana said...

@Lai Qma tgh sabar la ni..ape pun thanks tau

El Yana said...

@Gimi malas gila nak g cc..thanks tau..doakan yana lulus..hehe

>
 
copyright by > Cikelyana