21 December 2011

Hilang status kelayakan

Salam semua. Sedih gila 2 hari lepas. Ini bukan sebab duit dah pokai atau yana kena maki ke hape ker. Ini sebab membership status nuffnang yana dah bertukar. Arghh!!!! memang sangat stress gila la. Mana taknya hari-hari yana buka nuffnang dan tetiba status dah berubah. Cuba tengok membershib status yana. Dah hilang kelayakan macam hilang kerakyatan warganegara. Terkejut besar bila tengok status glitterati yana hilang. Uwarrrr...nak nangeh. 

membership status yana dah bertukar macam power rangers lak

Tak tahu nak wat ape. Macam mana nak settle benda ni. Last-last yana buka emel yana. Check emel nuffnang yang dulu. Pastu yana cuba hantar mesej dan yana tanya kenapa?. Tak sampai dua hari yana dapat balik status glitterati yana balik. Alhamdulillah even nuffnang tak balas pun mesej yana. hahaha. Tak pe janji dapat balik status tu pun jadi la. ngeeee..

Tengok! Yana dapat balik status glitterati yana. huhuhu

Nak kata yana curang dengan nuffnang tidak la pulak. Takkan la yana saja-saja nak curang. haha. Apa pun terima kasih sebab dah bagi balik kerakyatan yana. Sayang encik nuffnang...ngeeeee...

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

4 suka ayam goreng:

Nur Zulaikha said...

baguslah cik yana..cik yana..nk tny..ape beza buffered earnings (BE) dgn earnings??
TQ

El Yana said...

@Nur Zulaikha yana xsure la. rasanya earnings tu jumlah keseluruhan yg kita dpt. kalau BE tu jumlah org yg click kot...yana xsure la

~Nana BamBam~ said...

nana masih PATI kaT NUFFNANG..haiyoo..haha

El Yana said...

@~Nana BamBam~ knp jadi PATI lg? Tak dpt kelulusan lagi ker...hehe

>
 
copyright by > Cikelyana