18 December 2011

A Crazy Little Thing Called Love

Boring gila lepas interview. Tak ada kerja nak buat pastu layan citer. Tengah duk blogwalking tertengok la review pasal movie Thai ni kat satu blog tapi yana dah lupa da. Check kat internet tengok movie ni ada online. Wahhh! Apa lagi terus layan. (kehkehkeh...pelakon lelaki dia kacak sangat..uwaaarrr). Mesti ada yang dah tengok citer ni. Tahun lepas punya citer dah ni. 


Korang pun mesti duk tergila-gilakan lelaki ini. Wah! Dia yana punya. (cesss! perasan gila yana). Hensem sangat. Rasa nak cubit-cubit je pipi dia. Mengalahkan pelakon Lee Min Ho..hahaha.


Pelakon pompuan pun comel. Tapi dalam citer ni dia bawa watak pompuan hodoh la dengan speknya dan kulit dia yang agak hitam


Oh well, i’m seriously love this movie. This movie is so awesome!. Rugi kalau tak tengok. Cerita ini berkisar tentang pelajar yang berusia 14 tahun yang bernama Nam. Dia merupakan seorang yang tidak menarik dan hodoh. Dalam diam-diam dia telah jatuh cinta dengan seniornya iaitu seorang pelajar yang paling popular di sekolah menengah, Shone. Shone merupakan seorang yang kacak, sempurna dan murah hati. Ini membuatkan anak-anak gadis di sekolah akan tergila-gila kepadanya, termasuklah Nam. Nam tidak berputus asa dengan mudah. Dia cuba melakukan segala-gala untuk jadikan dia yang cukup baik dan cemerlang di sekolah. Ini kerana dia berharap Shone akan memandangnya suatu hari nanti. 

Yes. Dialah gades itu. dark skin and ugly

She changed to be a beautiful Nam

Movie ni memang best. Dengan cikgunya yang kelakar. Last-last cikgu dia dapat pakwe yang hensem. Memang funny gila argh!. 


Ini part yang last. Cantikkan Nam ni tapi kenapa si Shone macam kurang hensem lak




Si Kacak dan Si Cantik. Comel la

Korang boleh tengok online movie ni. Kalau nak tengok boleh click >sini< atau pun >sini<. Have fun. Dah tengok share la sikit. (+____*)

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

17 suka ayam goreng:

alia said...

yeah..
comel & ensem..
thanks for sharing

~Nana BamBam~ said...

sama cantik sama padan kennn ? huhu

AleeyaLiya said...

aaaa...comellaa....
lebih cmel dri org korea...hehe

amira farhana said...

saye suka cite ni hehe :)

Syafiqah Jamaludin said...

memang best citer nih!
ppuan tu memang suka gila kat laki tu.
sampai try nak putihkan kulit. HAHA

El Yana said...

@alia haha..diorang sangat chumel

El Yana said...

@~Nana BamBam~ yup..mcm pinang dibelah 10

El Yana said...

@AleeyaLiya ha ar..lg cumel dr org korea..laki tu cute sgt

El Yana said...

@amira farhana yana pun suka

El Yana said...

@Syafiqah Jamaludin mmg best gila arghhh! Kelakar smpai sanggup putihkan kulit. Tapi pompuan tu pun mmg dah putih da pun sebenarnya..haha

KeLLY said...

best nie wyg! 2 kwn in love with the same girl for second time, :'( itu je bt aku skit aty. hehehehe

gdsbnga said...

cite ni aku tengok sehari lepas cuti sem bermula . feelin habes tengok cite ni . sampai nangis . kikiki . btw , sangat best . hero die hensemmmm !

El Yana said...

@KeLLY nama lg citer.haha..apepun happy ending gak kn

soffea ielmaney suffiazo said...

citer nie memang sedih ..p'shone so hensem laaa

El Yana said...

@gdsbnga dia memang ensem lor..arghh! jatuh hati..haha

Cik Oda Gelang said...

hantu korea betul dia ni upenye..muekekeke

El Yana said...

@Cik Oda Gelang ni bkn citer korea. ni movie thailand tau

>
 
copyright by > Cikelyana