25 December 2011

Aku Terlanggar Handpone Sebab Aku Gila

Jom kita main 1 permainan bergelak sebentar atau senyum sejenak. release tention

i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruha
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

** sambungkan bg jadi 1 ayat..
KONGSI-KONGSILAH JAWAPAN ANDA~ (JAWAPAN JUJUR BARU BEST)
then comment :)

Ini jawapan yana : Aku Terlanggar Handpone Sebab Aku Gila (wei..yana takkan langgar handpone yana sebab yana tak gila lagi..haha...)


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

16 suka ayam goreng:

ezzu said...

aku jerit dekat jiran aku sebab aku perasan hensem..!!!!hehehehe

El Yana said...

@ezzu oit..memang perasan pown..haha

ezzu said...

@El Yana ada lh cikit perasan tu kot...hehe

thealienoidz said...

aku peluk komputer aku sebab aku gila T^T LOL

Nur Farzana said...

aku cinta patung barbie sebab aku
fikir aku hebat xD

#kak , nk copy boleh ?

lavera said...

aku muntah depan mak aku sebab aku cemburu .. >dan ianya tidak akn berlaku<.. huu ~ :)

##best game nyh kak... <3

SyuE said...

@ezzu

aku terlanggar lee chong wei sebab aku perasan aku cantik. hahah..

El Yana said...

@ezzu eceh..tp xpela..nak perasan time ni ok la..haha

El Yana said...

@thealienoidz ni gila ngan blog ke hape ni..haha

El Yana said...

@Nur Farzana mcm budak-budak suka kartun barbie..boleh je copy

El Yana said...

@lavera memang la..haha..nk jeles ngn mak wat ape

El Yana said...

@SyuE eee...chong wei???

remyhazza said...

aku jerit kat semut sebab aku gila !!!!!!!!
kah kah kih kih !!!!
comfirm aku dh gila....

El Yana said...

@remyhazza ni nak marah semut sgt2 ke hape ni..haha

katak comel said...

aku langgar orang gila sbb suka hati aku la..sempoi gle miera pnye..ahaha

El Yana said...

@katak comel haha..ramai btol org gila kat sini

>
 
copyright by > Cikelyana