13 October 2011

Saya Sangat Malas




Adui..malasnya! Yana tak tahulah semenjak dua tiga menjak dah jadi sangat-sangat pemalas. Satu kerja pun yana tak buat. Final exam pun dah nak dekat. Baca buku pun tidak. Baca buku kang buku baca kita lak. Cess. Ini menambahkan kemalasan yana ni. 

Kerja ada tapi duk layan citer, layan internet, fb la, blog la..bla..bla. Tak sedar diri lagi kot yana. Asyik nak holiday je. Pastu makan, tido makan tido. Errr! bila nak berubah ni. Artikel tesis tak buat lagi.hahaha. Jom gelak sama-sama. 

Eleh gelak kat yana yerk. Entah-entah korang pun sama. Simptom malas yang sama. Haha. Minggu depan nak balik kampung. yess! Tak seronok la duk sini. Melihat muka-muka yang tidak disukai disekeliling kita dengan wajah yang menjelikkan. Argghhhh! stress, pastu burnout. Tak sabar nak balik. Cepatlah masa berlalu. Hati menahan seksa disini. wuwuwu. 

Petang nanti nak pergi pasar malam. Nak makan ayam goreng, burger, hot dog, nasi dagang, nasi kerabu, tomyam. Tak sabar la..kehkeh...Kita nak sambung tidolah..krohhhh

~ k baiii ~

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

10 suka ayam goreng:

kyra veronica said...

jgn malas2x yeee...tq follow my blog...i follow u back dear....slalu2x la singgah my blog k;)

EyqaLuvender said...

tamo mls2 ler syg...
rajen2kn diri utk study k ^_^

El Yana said...

kyra veronica : t yana singgah k

EyqaLuvender : ok tengah amik mud..haha

man said...

perlu kuat semangat...
dahulukan yg lebih penting.

El Yana said...

haha..tengah senyum kambing je kat sini

~Nana 귀여운~ said...

study mana leh selalu malas..sikit2 je wat syarat..huhuhu...

Syuhada Nur Ekhwan said...

bnyak nye nk mkn.. hehee

El Yana said...

Nana : btoi tu nana, tak payah study pun tak pe..haha

Syuhada : tu pun tak cukup lagi..hehe

Balqis Huda said...

Ehh seriously kita sama, saya pun tiba tiba dilanda kemalasan yang tak terhingga. I'm not like this before T___T

El Yana said...

Balqis : musim dia dah kot sekarang..hehehe

>
 
copyright by > Cikelyana