04 September 2011

Tempahan Dibuka


Ok dah ramai yang tanya ambil tempahan tak? Ok yana janji hari itu nak buka lepas raya memandangkan yana sangat sibuk walaupun sekarang masih lagi sibuk..eceh..yana hanya ambil 2 tempahan sahaja iaitu header dan juga doodle. Jom tengok kriteria yang disenaraikan

Tempahan Header 
Price : RM5 only (top up celcom/maxis)
* sila post segala harta menda mak nenek yang nak dijadikan header dan yana akan edit ikut kehendak  customer ok.
* boleh juga guna doodle yang sedia ada kat blog yana kat sini. Pilih sahaja doodle mana.
* nak header macam yana pun bole tapi tukar la doodle lain yer.
* hantar segala maklumat dan boleh pm di facebook 
* sebarang pertanyaan boleh ask me on formspring dan fan page belog yana

Tempahan Doodles
Price : RM5 (individu) dan RM10 (couples) - topup celcom and maxis only
*sebarang item tambahan akan dipertimbangkan
* sila pm yana di facebook untuk tempahan doodles
* sebarang pertanyaan boleh ask me on formspring dan fan page belog yana

Contoh doodles individu 

        Contoh doodles couple



Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

20 suka ayam goreng:

Nafisah Ruslan said...

macam cibi maruko can.. comel :)

said...

comel comell ;)

bella luna said...

alala,comelnya,.sweet je tgk;)

Aqeela LaEn :3 said...

alolo ~ comelnya doodles dia :D nak curi satu boleh ? hihi

nasha sanza said...

hai!!Comelnya doodles..tempah nak bayar melalui topup kan??soryy,saya tak faham

El Yana said...

nasha : xfhm macam mana? kalau ada buat tempahan yana minx byrn hanya melalui top up shj..fhm x?

yanamiera said...

salam . . sy ni rabun IT sket . . x sket , bnyak jgak kot .. cmne nk anta mlalui email 2 .. sbab sy lau bley nk tmpah header . .

El Yana said...

kalau tak pandai tempah ikut fb pun tak pe...nanti detailkan apa yang nak ada pada header tu k..dah siap yana hantar melalui emel bleh?

yanamiera said...

@El Yanannty saya cuba . . :)

Nur Zulaikha said...

cik yana bukak tempahan utk edit blog tak?
kalau dr segi bayaran,melalui kaedah topup blh diterima?

El Yana said...

yana ingat tak mau buka lagi la untk edit blog..tapi memandangkan yana free skrg boleh la kot

Nur Zulaikha said...

owh..betul ke?sy tak tahu sgt nak kemaskn blog mcm mane..nk gune kod ni masih terkial2..almaklumlah..buta IT sikit dlm dunia blog ni..kalo cik yana free blh tlg editkan?

El Yana said...

bila-bila pun tak pe..emel yana k

Nur Zulaikha said...

ape email cik yana ye?

El Yana said...

eylyana88@gmail.com

♛RaRa♛ said...

waaa.saya pon suka comeiii n saya follow awak.:D

Nur Zulaikha said...

cik yana..sy dh antar email kt cik yana..nnt blh check ye..TQVM..^^

El Yana said...

@Rara : thanks

cik.mila said...

eeee..comel la doodle yana..tolong buatkan doodle upah cmne?? hee

El Yana said...

@cik.mila upah guna top up je

>
 
copyright by > Cikelyana