22 August 2011

Berbuka di Noodle Station



Alhamdulillah..sempat gak yana berbuka puasa jauh dari asrama yana..kahkah..macam baru keluar dari gua je ko yana..alah tak kisah la..at least sampai gak kat Noodle Station ni. Memula tu ingat nak makan makanan sizzling je tapi member cakap alah sekali sekala makan kat tempat camni bila lagi nak try..ok la mahal pun bedal je la.

ok makanan yana sampai dulu..lama gak tunggu..lagipun ramai orang..yana makan tom yam seafood..nama depan tak tau lak..yana cuma tahu makan jer..


meh kita view dekat-dekat erk..


nampak macam maggi je kan..tapi ni mee tau..ok udang tu yana boleh kira berapa kerat je


ice lemon tea..sedap la air yang dia buat ni..rugi kalau tak minum habis..hoho..

next makan atok wan kita..apa nama pun yana tak ingat dan yang pasti ada daging..lepas dia makan dia cakap dia tak kenyang lagi..dia kata nak pergi beli burger tapi ramai orang



air dia mahal dari kita chocholate menda tah..tapi tak nampak chocolate dia pun

last sekali makanan cik ija..makanan dia paling lambat..rasa-rasa yana dah habis makan baru makanan dia sampai..cian dia..hehe..tengok ni cik ija yang puas duk menunggu

konon muka kesian la ni tak dapat makanan lagi


nah lepas dapat terus ceria semacam je minah ni


tengok dia makan apa..sampai nangis depan kami nih..hahaha


air peach tea kot rasanya..sorry yana memang seorang yang pelupa


ok kita makan memang tahap gaban punya lapar..tak tengok orang dah



ini donut tokwan belanja..sedap sangat..yana tak pernah try menatang ni selama ni..pandang macam tu je orang lain makan..kehkeh..sekali ko makan memang nak lagi


~ ok baiii ~

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

5 suka ayam goreng:

nurain said...

sedap nyeeeee :)

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

Syahirah Suhaili said...

wau wiieee~ sedap nye tengok korang makan..hehe..lambat nye nak berbuka nie kan..haha..aiseh :D

emy zulaiha said...

wah sedapnyeee makanan!! =)

milo said...

sedapnye...tbe2 lak nak g noodle station harini hehe..lama tak mkn uu..

El Yana said...

milo pergi je la..best makanan dia

>
 
copyright by > Cikelyana