25 July 2011

Drama Taiwan : Drunken To Love You

..:: assalamualaikum ::..

sibuk gak nak bagitau..tengok la drama ini..
citer yang sangat best..thumbs up..

















suka sangat dengan story dia + sangat kelakar
sekarang masih lagi tengah ke udara dan tinggal last episode
je belum lagi keluar

citer dia lebih kurang citer Fated To Love You























tapi dalam Drunken To Love You lagi kelakar

meh nak story sikit pasal cter ni
hero dia Joseph Chang as Song Jie Xiu































Rainie Yang as Lin Xiou Rou
( pompuan yang jadi best friend San Chai dalam Meteor Garden)































citer dia diorang kahwin dalam keadaan mabuk selepas ditinggalkan bf ngn gf
masing-masing..pastu berlaku pelbagai perkara lucu yang memang
gerenti tak kering gusi dibuatnya

pastu masing-masing mula in love satu sama lain
dan muncul la hero lain pulak yang kacau heroin

huhu..xreti nak explain..nak tau tengok sendiri la ek..
selalu yana tengok kat mysoju..tengok online je..
boleh view sini kalau nak tengok

sekarang ni tinggal last episod je belum keluar lagi
haha..tak sabar nak tengok ending dia..


















ok tamat..boleh tengok citer sambil gelak HAHAHA



Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

CANTIKNYER belog ni . suka jer tengok ;D

El Yana said...

tq einaz

>
 
copyright by > Cikelyana