03 March 2013

Lama Menghilang

Assalamualaikum !

Hye! Lama betoi dah tak update belog ni. Rasa macam dah dekat 2 bulan kot. Since masuk tahun baru ni memang tak ada masa nak update belog buruk ni...hahaha.. 

This year yana terpaksa turun pangkat jadi guru prasekolah . erkk biar betol yana ni . yes memang betol sebabnya yana adalah pilihan yang terbaik untuk menggantikan guru prasekolah yang cuti bersalin. bwerrk sila muntah banyak-banyak

muka kitorang sama kan

Mula-mula memang yana tidak dapat menerima hakikat yana akan ganti guru berkenaan. Tapi dek kerana saya yang menurut perintah ikut saja lah. Walaupun tak reti macam mana nak ajar tapi yana tetap cuba yang terbaik. Pada permulaan hari pertama mengajar dah kena observe oleh PPD . Macam-macam lah diorang komen. Maunya stress kalau macam ni. Dah la ramai budak menangis. Ish tak reti la nak pujuk diorang. Datang je sekolah menangis. Lagi stress la.

anak murid yang paling hensem dalam kelas macam pompuan

Alhamdulillah sekarang dah masuk bulan ketiga rasa macam ok la sikit. Dah rasa stabil da. Kadang-kadang rindu jugak dengan kelas biasa. Nak jadi teacher. Nak jadi cikgu maths. Nak jadi cikgu seni. sob3. 

Nanti kita update lagi story tentang kanak-kanak prasekolah ni. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

Nur Zulaikha said...

patot lame menghilang...comel la budk tu..huhuhu

lurun namzar said...

mmg mcm pompuan muka dia. klu senyum, konfem cair.

>
 
copyright by > Cikelyana