07 May 2012

Gila durian..hahaha

Kisah 3 Pilot yang ditangkap oleh suku kaum Kanibal, ketiga-tiga pilot yang takut tersebut memohon agar tak dibunuh. Maka ketua suku kaum itu pun berkata, ‘Kalau korang semua nak hidup, korang kena masuk hutan dan bawa 10 buah yg sama jenisnya. Tapi korang hanya ada masa 3 jam saja!’

Sebelum 3 jam, pilot yang 1 pun akhirnya datag bawa 10 epal.
Ketua Suku : "Ok, kamu dah bawa 10 biji epal. Sekarang masukkan semua epal tu ke dalam lubang dubur kamu satu persatu. Kalau kamu merintih atau brsuara, kamu akan saya potong!"

Dengan penuh perjuangan dan ketahanan akhirnya epal prtama dapat dimasukkan. Tapi untuk epal yg kedua dia tidak dapat menahan sakit dan terus menjerit. Dengan kejam ketua suku tadi terus memenggal kepala si pilot. Maka naiklah pilot tadi ke syurga.

Pilot ke-2 pulak datang bawa 10 biji anggur. Dan ketua suku tadi terus bagi arahan yang sama. 1 anggur msuk, 2 anggur, 3 anggur, tapi pada saat dia nak masukkan anggur yg ke 10, ketua suku tadi tiba-tiba memotong kepala pilot ke-2.

Naik la pilot ke-2 td ke syurga & brjmpa dgn pilot-1 td.
Pilot2 : Wah, kau pn mati jugak?
Pilot1 : Ye la, aku bawak epal. Tak tahan sakit! Sial tul ketua suku tu, syaratnya susah sangat! Habis kau bawak buah apa?
Pilot2 : Anggur
Pilot1 : Anggur?? Tu kan senang! Kecik je, tak sakit pon!
Pilot2 : Memang betul. Sume anggur aku hampir masuk ke dalam lubang dah..Tapi tiba-tiba aku ketawa dan habis semua anggur yang aku masuk tadi keluar balik…..
Pilot1 : Bodoh kau! Kenapa ketawa?
Pilot2 : Habis, masa aku nak masukkan anggur yg ke 10, aku nampak pilot ke-3 bawa durian...giler ko..durian!!!

Tergelak habis bila yana baca. Hahaha..Yana tadi tak ada mood bila balik Lipis tiba-tiba rasa macam ketawa habis-habis citer ni..hahaha..Sorry sangat2 sebab dah lama tak update blog..
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

remyhazza said...

ha3..... kalau pilot ketiga tu..... bukan takat 10 bijik...satu pun belum tentu nak masuk......he3

El Yana said...

@remyhazza hahaha...ada ke patot..buah durian tu dah la besar...bnyk duri lak tu

>
 
copyright by > Cikelyana