01 May 2012

Comelnya dia tidur

Salam. Huhuhu..yana tak sempat nak update belog. Tapi ada gambar comel ni. 

credit : HJ-STORY

Kita masih lagi bercakap tapi yang di sana sudah tido. Macam cakap ngan tunggul kayu je..hahaha. Tapi kan yana selalu buat macam ni..hahaha. Orang tengah cakap tapi mata mengantuk nak tido. Pastu mula la cakap pape. Pastu terus senyap. 

Pagi esok tengok miscall beratus-ratus kali la konon. Wahhh! Buruknya perangai yana. Oleh itu, jangan call yana bila masa tido dah sampai..kehkehkeh.. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

3 suka ayam goreng:

anis scha said...

HAHA selalu otp time mengantuk mmg jadi mcm ni :D

remyhazza said...

tapi kalau bersembang ngan cik abg takan boleh tertido......he3

Nur Zulaikha said...

ahahaha..comel3x

>
 
copyright by > Cikelyana