21 April 2012

Watak – Watak Pengguna Di Facebook

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari…

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat)

4. WARTAWAN : Suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !

5. PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan atau bencana etc)

6. BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit

7. BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’

8. PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa! Contoh (otw ke Mydin Mall) kemudian (di Mydin Mall shopping jap) kemudian (karaoke di Mydin Mall) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ==”

9. BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?

10. SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.

hahaha...korang pegang watak mana ?
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

4 suka ayam goreng:

Pwincess sarah said...

diri sendiri.. ehh... tak tersenarai pulok.. hehe..

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Cara Pemesanan Trica Jus said...

uwidiwh

remyhazza said...

tak tersenarai pun... sebab jarang2 bukak...he3

>
 
copyright by > Cikelyana