29 April 2012

Mengadu pada Allah lebih baik

Salam. Hari ini yana masih lagi ada kat Jerantut kat umah housmate yana yang cun melecun...hehehe. Terima kasih Kak Yani sebab tolong tumpangkan kita kat Jerantut ni sebab tak balik Kota Bharu. 

Dah 3 minggu kot yana tak balik tapi tak pe. Nasib baik ada kawan-kawan yang baik hati kat sini. So, boleh la diorang temankan yana yang bosan tahap dewa dah ni. 

Kalau rasa bosan sangat mula la nak blogwalking sana-sini. Itu pun kalau internet tu laju. Kalau tak laju nak mengadu pun tak guna. Nak mengadu dekat facebook pun bukannya boleh lajukan line broadband ni.

So, kalau kita ni banyak tak puas hati dekat orang lain jangan cepat sangat nak meluahkan di facebook. Boleh timbulkan banyak syak wasangka. Kalau rasa tak puas hati sangat pergi je jumpa secara personal dengan orang tu. Kalau nak mengadu sangat pergi lah mengadu dengan Allah. Kan itu lebih baik daripada facebook. 


Janganlah anda rasa bangga sangat sebab syok sangat orang yang duk LIKE. Yang LIKE tu tak semestinya tahu apa yang sedang berlaku kan kan kan...

Terima kasih sudi baca. Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

0 suka ayam goreng:

>
 
copyright by > Cikelyana