02 April 2012

Cameron Highlands lagi

Salam. Alhamdulillah minggu yang sangat busy dan memang yana tak dan nak tengok belog yana sendiri pun. Nak update belog lagi la yana tak sempat. Tapi kalau nak pergi berjalan-jalan memang semua kerja yana tinggal..hahaha..kejam gila yana ni. 

Last week yana tak balik sebab ada kursus. So, member ajak la pergi berjalan kat Cameron. Satu hari je pun pergi. Tapi ok la sebab yana memang tak tahan sejuk. Jenis mamalia cam yana ni akan jadi parkinson. Nak-nak waktu malam ngan pagi. Kat sana kan sejuk tahap dewa la. 

Strawberry Farm..dulu jalan kaki sekarang naik kereta..hehehe

Tepi jalan pun kitorang ambil gambar

Konon-konon tiru gaya orang korea la


Kitorang pergi 5 orang. Naik keta baru housmate yana. Sejam setengah je perjalanan dari Lipis ni ke Cameron. Kitorang ambil jalan Sg. Koyan so memang dekat lah. Diorang semua ni sempoi la. Kalau nak bergambar memang tak tahu malu. Yana ni pulak malu-malu kucing kalau orang lain ambil gambar...hahahaha...

Barang-barang pun kebanyakkan yana tak shopping untuk diri sendiri. Banyak untuk anak saudara yana je. So, sape yang jadi anak saudara yana memang untung la..kehkehkeh

Cinta terbahagi lima..demmm

Cover album yang tak jadi


eksen je lebih..makannya idak la

Malas nak tulis panjang-panjang. Korang pun bukannya baca citer yana yang ntah pape ni. Baik korang tido lagi bagus kan kan kan.

~ k baiii ~
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

9 suka ayam goreng:

LIA AZMAN said...

ehh lia pun baru balik dari cameron jgk nih. semalam baru smpai. hehe sejukkkkk

:p

remyhazza said...

cameron dah tak sejuk.... remy pi jugak 2 minggu lepas....

Ezzati said...

masih segar dlm igtn.. klu gi cameron jew msti gi Big Red Strawberry Farm.. ^^

Puteri Diyana said...

awww!
bestnyee g cameron..
ehehe..jeles nie:DD
btw..cantik2 laa sume gmbr 2.. :D

El Yana said...

@LIA AZMAN ala yana pergi minggu lps la...

El Yana said...

@remyhazza siang tak bp nk sejuk tp kalau mlm ngn pagi sejuk gila

El Yana said...

@Ezzati wah! pergi ngn sape tu..hahaha

El Yana said...

@Puteri Diyana best la gak..t pergi la

remyhazza said...

@El Yana
betul3.... kena pulak time berkabus...... huh!!!!
terasa kedinginan.....

>
 
copyright by > Cikelyana