09 March 2012

Lesson Study Programme

Salam. Lama tak online. Perasan lol yana ni..hahaha. Ok memang sangat busy this week. Dengan kerja menimbun-nimbun. Tapi Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. So pagi tadi yana baru je habiskan program untuk lesson study. Program ni memang wajib kena buat dan orang yang kena observe adalah yana. So untuk this semester maybe dah tamat dah kot..hehehe..kalau ada lagi malas la nak buat..pemalas betol yana ni.  

Ketua yana buat lawak. Tengok!! tengah menulis pun masih lagi yana gelak

Lepas kena observe kitorang adakan sesi refleksi. Jadi memang memakan masa yang agak lama untuk dibincangkan. Korang pun tak nak dengar juga. Macam yana...hahaha..


Discussion yang serius

Ketua yana mengantok agaknya. Mesti taik mata penuh ni

Start from today, yana akan bercuti selama seminggu. Yes! Cuti sekolah. Tapi yana kena menghadiri konvo di Putrajaya. So, banyak benda nak kena prepare. Esok dah nak balik Karak. Tak ada masa nak tengok belog lepas ni. Mesti rindu T________T

Rajinnya kita..huhuhu

~ Kita nak titow dulu. Good night everybody! ~
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

2 suka ayam goreng:

remyhazza said...

selamat pi konvo...dan bercuti too.....

El Yana said...

@remyhazza hehehe...bestttt!!!!

>
 
copyright by > Cikelyana