28 February 2012

Perempuan & Gambar

Salam. Lambat pula nak update blog untuk hari ini. Malas sebenarnya sebab dibebani dengan kerja yang entah bila la yana akan buat. Demmm! Penat gila. Petang tadi pergi kemas library. Kemas dengan cekgu-cekgu yang lain. Last-last tinggal yana sorang kat situ. Muka memang tak larat dah nak kemas dan tetiba je rasa nak pitam. 

Tak pernah rasa nak pitam tapi memang kepala berat gila tadi. Tapi yana masih gagahkan diri nak kemas. Mengada kan yana ni. Kononnya nak tunjuk rajin...hahaha..ambik kau sekali rasa macam nak pengsan. 

Actually bukan nak citer pasal yana nak pitam. Kita nak citer pasal gambar la. Korang yang sejenis satu kaum  ngan yana memang tak boleh dipisahkan dengan gambar. Senyum sana, sengih sini pastu tangkap gambar. Termasuklah yana yang memang suka ambil gambar. 

Muka yang dibebani dengan kerja yang bertimbun dibelakang

Alah! Ambik gambar ni semua fevret orang pompuan la. Bohong benar la kalau kata orang tu tak suka ambil gambar. Tapi laki pun ada gak. Jenis yang PSS (perasan sorang-sorang) pun ada...hahaha..Bajet omei la tu. Ciss! lelaki pun comel gak ker. Kalau perempuan macam yana ni boleh la kat omei kan...hahaha (ni memang pss betul ni). 

Muka yang tidak dibebani dengan kerja la konon

Bajet omei la tu..hahaha

Tak kisah la ambil gambar macam mana pun. Janji puas hati dengan diri korang. Alhamdulillah. Bersyukur dengan apa yang ada pada diri sendiri. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

3 suka ayam goreng:

AiSyA LiEzA said...

wslm... betul la.. ehhehe.. ^^' mmg x dinafikan.. btw.. cute ur pic.. :D

lurun namzar said...

mmg btul pn.
kadang2 tue just nk tgk ok x pakai tudung pn, bleh jadi sbb knp brgambar.

remyhazza said...

org kalau comel..... ambik gambar camner pun tetap tomei......he3

>
 
copyright by > Cikelyana