27 February 2012

Hari-hari adalah hari yang busy

Salam. 3 hari dah tak update blog. Ok memang yana busy sesangat sampaikan tak cukup tangan nak buat kerja.  Minggu lepas yana balik kampung. Bila balik kampung memang tak buka internet sebab yana ni memang kaki jalan. Asyik tak melekat je kat umah. Itu yang blog jadi sedikit terabai..hahaha..

Minggu ni memang lagi membusy. Homework student pun yana tak semak lagi. Penat seyhh mata nak semak homework diorang satu-satu. Lagi-lagi nak baca yang tulisan yang cakar ayam. Kalau Maths lak dengan jalan pengiraan yang salah. Memang akan pening..hahaha..Rasa macam nak cabut je mata ni nak baca tulisan diorang. 

Hari-hari kelas tetap ada. Sampaikan nak termuntah pun ada sebab dah muak masuk kelas yang sama. Itu masa yana baru start nak mengajar. Sekarang Alhamdulillah. Yana sudah boleh menerima keadaan di sini. Masuk kelas yang sama tapi ajar subjek yang berlainan. Agak ok la sekarang berbanding dulu..hahaha.

Rindu kat student skola lama =_=

Masa untuk masuk kelas. Zaaaaasssss!. Papaiiii.. Rajin betol yana ni hahaha..
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

4 suka ayam goreng:

lurun namzar said...

bila time2 mcm nie, mula la teringat mzn kita sek dulu. :)

El Yana said...

@lurun namzar bila tym skola xnk skola..bila dah habis skola nk pula pergi skola..hohoho

remyhazza said...

sesama ler kita busy......
remy dah hampir seminggu tak update....
masa ciput.....BW pun tak sempat....

El Yana said...

@remyhazza busy bebenor la kita yer

>
 
copyright by > Cikelyana