28 November 2011

Tutorial | Cute Font |





















Note : Maaf..yana tak sempat nak balas komen. Internet yana buat hal. 
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

8 suka ayam goreng:

'Aisya Salim said...

Comel lah fonts tu, Kak Yana. Thanks tau :D

El Yana said...

@'Aisya Salim ur welcome

eNaL_WaNie said...

cam na nak guna nie ??

El Yana said...

@eNaL_WaNie kena download font tu dulu

eNaL_WaNie said...

owh .. nak lagi font yang comel ..

El Yana said...

@eNaL_WaNie t yana update lagi psl font

Anis Skarz said...

Kak Yana,da downloud,camne nak buat macam kak yana contoh Cikelyana tu maksudnyer camne nak guna.. Thanks

El Yana said...

@Anis Skarz tekan je link yang yana kasi..lepas tu ada button download tu tekan je dan save dlm laptop. pyh la nak terang nanti akak buat tuto erk..

>
 
copyright by > Cikelyana