12 November 2011

Last Paper

Alamak..tak sabarnya nak habiskan final exam ni. 2 days more and i'll be free...yahooo..tapi itu hanya sementara. Lepas exam ada lagi ceramah dengan kursus. Malasnya..tak sabar nak bercuti sambil nak tengok cerita kartun. demmm. hahaha. Suka hati yana la nak tengok citer ape pun. ngeeee. 

Tinggal satu paper je lagi tapi kenapa rasa macam bertahun-tahun sangat menunggu ni. poyo je yana. Dah la exam hari itu tak dapat nak jawab dengan baik. Esei dah la kena tulis 4. Tangan yana ni bukan robot. Lenguh gila. Dah la soklan susah. Tapi yang sudah tu sudah la yana. Harap-harap untuk last paper ni soklan dia makin senang. aminnn. 

Nak stay untuk study la. hangat-hangat taik ayam je ni..hahaha. Bukan study tapi stido sambil mengeluarkan enzim. hahaha. Bukannya boleh study lama-lama. Kejap mula la bosan. Pastu layan citer korea jap. Kot-kot la Lee Min Ho datang membantu mengekspresikan apa yang telah yana baca, ini lagi poyo..sila jangan ketawa. Nak layan citer dulu la. Lie To Me..here i come..huhuhu...
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

8 suka ayam goreng:

bella luna said...

all the best yana for the last paper, moga dpt buat yg terbaik;)

Cik Jingga said...

tawakal ja tapi kena usaha.. Usaha tangga kejayaan.. ^^

-gadiskaca- said...

exam ae...good luck then...!!!!

Hanis Nizam said...

Good luck akak :)

El Yana said...

@bella luna insyaallah..tq tau

El Yana said...

@Cik Jingga..ha! baik

El Yana said...

@-gadiskaca-..urm..exam

El Yana said...

@Hanis Nizam thanks doakan akak

>
 
copyright by > Cikelyana