03 November 2011

En. Teddy Bear

Salam sayang semua. Excited nak bercerita. Hari tu yana ada join GA cik gula-gula (click utk ke blog beliau). Alhamdulillah rezeki berpihak pada yana dengan memenangi hadiah utama. cewaah, bajet macam menang Anugerah Binatang Popular. Dan hadiah yang yana dapat adalah teddy bear. Ya Allah sangat comel la. Teddy bear ni sangat cute sampaikan yana terpaksa berebut dengan anak sedara yana. Suka-suka hati nak ambil teddy bear yana. hahaha. siap gaduh bagai nak rak. 

ni la hadiah yang yana dapat..comel giler

saya sangat suka teddy bear ini

Masa yana dapat teddy bear ni bukan yana yang buka. Ayah ngan akak yang tolong buka sebab yana ada kat Kedah. Ayah cakap apa kebenda nya dalam kotak ni. Entah-entah ada bom. ayah suka wat lawak. huh. Dah buka hadiah tu akak pown telepon kita bagitau hadiah ni. waaahhh! kita lagi la tak sabar nak balik tengok. 

Yana memang gila dengan teddy bear. Singgah la mana-mana pasaraya ker, kedai ker mesti nak pergi pegang bear yang shomel-shomel. Dapat pegang, peluk pun tak pe dah even tak beli pown (bajet tak da). Kalau tak percaya yana ada 7 teddy bear sekarang. Satu kat Kedah, 6 kat umah. Semua gemok-gemok, montel-montel macam yana. ngeeee

yang pink paling gemok

Katil yana pun tak muat nak letak semua teddy bear. Tiap kali cuti, anak sedara yana mesti bawak lari teddy bear yana sebab nak main mak-mak bapak-bapak la konon. cess! berani ya kamu semua mengambil harta yana sebagai mainan. 

kat belakang ada lagi..wuwuwu

~ k baiiiii ~


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

18 suka ayam goreng:

AININ SURAYA said...

wahhhh . suka yang besar kaler pink tu !!!

El Yana said...

haha..kita pun suka gak

zuramira said...

best nye dpt teddy bear! comel...^^

El Yana said...

nak letew..hehe..thanks

Cik Oda Gelang said...

eleh..yg besar warne pink tu kite pon adee..muekekeke nk jugak.

El Yana said...

serupa ker?

bella luna said...

wah, congrats yana dpt teddy bear,.haha,nie mmg kena selalu kunci bilik la camtu, jgn bg anak sedara masuk,hehe

El Yana said...

haha..kcian mereka-mereka semua

Cik Oda Gelang said...

@El Yana sama tp mine is brown :)

Cik Oda Gelang said...

@El Yana camne nk put reply button.boleh ajar x :)

cikji said...

mak aihhhh banyaknyaa

NadyaBubble said...

nak satu, kak ! wink wink ^^

El Yana said...

@cikji tu baru sikit..hehe

El Yana said...

@NadyaBubble alamak..kena beli la..hehe

_gulagulapelangi_ said...

ala keciknya bear saya kasi =.="

El Yana said...

@_gulagulapelangi_ tapi bear awak sgt cantek..kita suka la

_gulagulapelangi_ said...

@El Yana alamak, pipi saya dah blushing mcm pipi bear saya kasi tu ;P

El Yana said...

@_gulagulapelangi_..hahaha..

>
 
copyright by > Cikelyana