22 November 2011

Aku Bukan Tomboy

Weeee! semalam pergi tengok wayang untuk buat kali yang terakhir berada di bumi Kedah..huhu sedey cket..Lepas ni dah tak ada kat kedah dah. Boleh balik kampung dan tanam anggur kat kampung..hoho. Maka akan jadi lah penganggur yang terhormat yang bernama cik yana. huhu. Tunggu 2 hari je lagi nak exam pastu balik. Macam biasa la kalau exam..errrr satu tajuk pun tak baca. yesss! haha..takut nak exam tapi malas nak baca buku.

ok saya tahu saya memang pendek..hoho

Pergi tengok wayang rajin pulak..saja la nak release tension la konon..ngehngehngeh...Memula nak tengok citer Twilight Saga Breaking Down tapi tak keluar lagi la citer tu. Kata 18 hb tapi tengok-tengok tukar tarikh 24 hb lak. cesss! sakit hati..hahaha. Tak pe la nanti boleh tengok online. Last-last pergi tengok citer Aku Bukan Tomboy. Ok! Sangat best citer ni. Memula tu rasa macam borim gak tapi banyak adegan yang lucu la. Mungkin sebab Sam yang berlakon kot. Tak caya korang boley latengok trailer dia kat bawah ni. 

Sila off lagu yana dulu yerk kalau nak tengok


Citer "Aku Bukan Tomboy" adalah kisah tomboy (Scha Alya) yang melakonkan watak sebagai Farisha telah  hidup bersama bapanya selepas kehilangan ibunya semasa dia hanya kanak-kanak. Farisha ni disukai oleh kaum sejenisnya, lebian. Tapi dia tak layan pun. Farisha ni kawan baik dengan Harry (Sam). Pastu bla-bla...tanpa disedari, dia terperangkap dengan segi tiga cinta antara Harry (Shaheizy Sam) dan Burn (Syamsul Yusof). 

Burn ni bodoh la sikit. Macam lurus bendul. Tak reti nak bersosial tapi dia suka ngan si Farisha. Harry lak kawan baik Farisha. Dia suka Farisha tapi dia tak cakap. Pastu mula la nak jeles dengan si Burn.  Last-last Farisha tak pilih sesape pun. Ini yang tak syok ni. Citer Melayu suka habis tergantung. Yang geng si lesbian tu pun tak tahu jalan citer gak. Tetiba je habis. Maybe ada sambungan la kowt. Tapi serius citer ini yana suka sangat..hehe..5 bintang..kehkehkeh

citer ni tak ada kaitan pun..saja nak jadi bodyguard

Korang kalau ada masa pergi la tengok. Citer dia pun best. Kelakar pun ada. Tak rugi pun kalau korang tengok. macam promoter filem ni dah yana ni..kehkehkeh. Huhu..nak study la..Gambateee..yihaaaa! Tahniah Malaysia sebab menang bola dengan mengalahkan Indon. (◕‿◕)

~ ok baiii ~

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

5 suka ayam goreng:

a i m z said...

cam best jer.. nak tengok laaahh..

a i m z said...
This comment has been removed by the author.
El Yana said...

@a i m z g la tengo..sgt best

~Nana BamBam~ said...

ala..sayaa belom tengok la citer tuh...best ke?

El Yana said...

@~Nana BamBam~ sangat best la nana..sam kelakar...syamsul mcm bodo-bodo sikit

>
 
copyright by > Cikelyana