16 October 2011

Nak tengok citer Fantaghiro


Ok hari ini  hari Ahad. Hari yang sangat ditunggu oleh yana. wuwuwu. nak nengok citer Fantaghiro. Korang pun mesti nak tengok gak kan. haha..tak payah tipu, yana dah tahu dah. Minat giler la citer ni. Dulu masa bebudak dulu selalu tengok kat TV2. Seingat yana masa bulan puasa pun ada. Tayang la berpuluh-puluh kali pun yana tetap tengok citer ini. Sangat best la citer ni.

Kisah seorang puteri raja yang berubah menjadi seorang lelaki dan dipertemukan dengan Ramualdo. Minggu lepas dah start dah Fantaghiro 2. Sambungan macam mana lak Ramualdo yang ditangkap oleh orang hutan. Pastu Fantaghiro tertimbus dengan kuda dia dalam pasir. argghhhh tak sabarnya. Lambat la pulak jarum jam ni nak melekat pukul 10.

Pastu tak sabar lak nak tengok TARABAS. eeee korang mesti minat gak kan si TARABAS ni. Haha. Johny Depp wooo. Lambat lagi TARABAS nak keluar. ngeeee...Tadi buat doodle tak jadi. Macam plastic surgery la pulak fantaghiro.kuikui. Suka hati ar nak buat plastic surgery ke ape ke.haha

Sebelum operate

Bila dah operate len macam la pulak

Jangan lupa malam ni Jam 10 malam kat TV9 kita tengok citer Fantaghiro 2.ngeee

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

7 suka ayam goreng:

Syuhada Nur Ekhwan said...

same kot. . hehehehe best ke cite nie

the alienoid said...

alah ! terlupe na tgok ! Heish ! Melepas T_T

El Yana said...

@ the alienoid : next week ada lg

@ Syuhada : mmg sgt best

masz86 said...

Lama dah x tengok cerita ni.... huhuhu terlepas....;(

El Yana said...

@ masz86 : terlps pun tak pe..cter ni blum habis lagi

Misz Nuriz said...

err..tak penah tgk pun..

El Yana said...

tgk la..best..cter ni dah lama dah ni

>
 
copyright by > Cikelyana