28 October 2011

Help Me


Tolong yana selesaikan masalah ni. Yana dah bingung macam mana nak blogwalking nak tengok entri yang best-best kat blog orang lain. Dah lama sangat berlarutan sampai dah jenuh duk tekan button refresh berulang kali tapi still jadi macam ni gak. 

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

11 suka ayam goreng:

♥ MS ♥ said...

oh, tekan je *manage* nanti dia okei lah :) ,

Nafisah Ruslan said...

ce padam bukak blik.. hehe

bella luna said...

kalau bella, bella tekan je banyak2 kali kat all blogs update rasenya,pastu refresh byk kali,nanti timbul la,.

El Yana said...

nanti yana try

khainisa said...

Cik elyana!!kamu ditagged. Hehhe.
check it out...
http://beauteoussa.blogspot.com/2011/10/have-been-tagged.html

tasha ;) said...

Erm , kalau Tasha tekan button add tu . Tasha masuk kan url blog Tasha dekat situ . Nanti dy keluar balek kat Dashboard kak :)

Uncle Lee said...

Hi Cikelyana, I love your name. It's beautiful.
Sounds a lot like our Canadian Cherokee Indian Native name too.
Nice blog you have. And love your sense of humour.
Have a nice weekend, and keep a song in your heart.
Lee.

AdaNaz87 said...

kenapa kosong je? de follow blog orang lain tak? selalunya kalau follow, mesti akan keluar dekat blog updates. hehe. ((;

~Nana BamBam~ said...

don't wory dear, refresh je banyak kali....isnyaallah akan ada balik...

El Yana said...

AdaNaz87 : ada. dah penuh dah yana letak blog org len

~Nana BamBam~ : dah try la nana

AdaNaz87 said...

oh, patutlah die jadi cenggitu. maybe dah pening kot banyak sangat blog. hihi. ;p

>
 
copyright by > Cikelyana