19 October 2011

Freebies Doodle Scooter


yana tak ada kereta yang mahal-mahal tapi yana ada motor buruk cap ayam je..ngeeee..this is for you guys







Berhati-hati dijalan raya. Ingatlah orang yang tersayang. Jangan lupa pakai topi keledar. Kerana dirimu begitu berharga. Dah ambil jangan lupa COMMENT.

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

21 suka ayam goreng:

fieha said...

comel nye...bak ambik boleh..hehe :)

El Yana said...

@fieha : boleh je

Diyana Ali said...

wahh nice !

era kecik said...

comelllnye ^^

eika_feyzah said...

amboi cute nye..mcm tuan dye..^......^

Noorfatin :) said...

oloh comel nye.. hik

El Yana said...

korang pun comel gak

~Nana 귀여운~ said...

wuyoh jangan jadi minah rempit suda laa..huhu

camelia syaza said...

salam , cik elyana boleh nak ambik satu ?heheh tp kalau nak ambik mcm mane ye ? lgpon sy baru saja follow cik elyana =)

El Yana said...

tekan je pic tu pastu right click + save

'Siti Nurazwaniza said...
This comment has been removed by the author.
El Yana said...

ok

Cik Kidal said...

Amik satu ye ^^, nak buat header.. tq!

anis amila said...

kak , saya ambil satu , saya nak buat banner untuk GA saya boleh ? hehe , comel sangat2 !

NURUL ◕‿◕ said...

ambik 1,terima kasih xD

atiqah zulkifli said...

salam..yana, sye ambil mohon nk ambil doodle ni yer..cute la..Thanks yana.;)

Ainur Athikah said...

ambil satu. :)

MiaLovetto ^^ said...

Assalammualaikum Cikelyana. Mia ambil freebies ni untuk letak kat entry Mia yang ni http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/ouh-my-licence.html . Tapi Mia edit sikit. Syukran ya . Love you. Hehe.

MiaLovetto ^^ said...

Assalammualaikum Cikelyana. Mia ambil freebies ni untuk letak kat entry Mia yang ni http://thesupersomething.blogspot.com/2014/02/ouh-my-licence.html . Tapi Mia edit sikit. Syukran ya . Love you. Hehe.

Cik Yaya said...

yaya amik satu ye.. comel ^_^

Anonymous said...

Sy pn nk.

>
 
copyright by > Cikelyana