06 October 2011

Doodles | Demam Lagi |

Salam semua. Hari ini baru update pasal diri yana. Mesti cemuh korang duk tengok blog yana asyik update tuto je. Sebenarnya tuto tu dah lama yana save dalam draft. Sesetengah je yana tambah sikit. Sebenarnya yana memang tak sihat lagi. Yana demam lagi wuwuwu. Baru je 2 minggu lepas yana demam pastu minggu ni demam lagi. Argh! ini semua gara-gara kursus BTN la. Masa kursus hari itu hujan lelebat gila ar. Pastu kita terkena hujan dan balik-balik je terus demam. 

Dah hampir seminggu dah yana demam. Ada 2 hari tu terlentang je atas katil sebab tak larat sangat. Member suh pergi klinik tak mau. Dah sakit teruk sampai tekak pun tak leh nak bercakap baru nangeh-nangeh nak pergi klinik. Kita pergi klinik Dr. Azhar. Aduii, doktor yang sama masa yana sakit dulu. Dia sakap yana ni asyik sakit tekak je. Kurang minum air masak yer. Kita angguk je. Haha. Ye la dah dihidangkan dengan menu ala-ala hotel kat kursus BTN sape suruh. 

Tapi alhamdulillah yana pun dah semakin sihat. Demam pun dah berkurang. Cuma batuk je belum baik lagi. Uishhhh...tak sabar nak minum ais pas ni. Kita sakap kursus BTN hari tu tak beshhh langsung. Disebabkan oleh kolaborasi beberapa agensi kerajaan yang lain itu yang jadi tak besh tu. Tak nak dah kursus macam ni lagi. Baik tidur kat asrama je daripada tidur kat dewan BTN sana. Huarghhh! Ngantok. Nak tido dulu. Gud nite everybody! (dah lama gila yana tak buat doodle).
Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

3 suka ayam goreng:

Syuhada Nur Ekhwan said...

cam ne nk wat doodle eh?? cantik kot

MAYA_mustwany said...

jangan amalkan sangat air sejuk.
amalkan minum air suam.elok utk kesihatan.semoga cepat sembuh

El Yana said...

Syuhada : boleh tengok tuto yana

MAYA : terima kasih ats nasihat yg berguna

>
 
copyright by > Cikelyana