14 October 2011

Anda Stress?

-
-
-
Assalamualaikum semua! semalam yana dah start study. Alhamdulillah ada gak niat nak study. cesss. Walaupun memang malas tapi masih lagi ada mood nak study.huhuhu. Study pun kejap je la. Sejam je kot pastu terus angkat bendera putih. Ingat nak study habis-habisan pastu tetiba je perut lapar. Makan burger yang Yana beli kat pasar malam kejap.

bukti yana study..ngeeee

Dah makan biasa la mulut mula tak berhenti-henti nak menguap macam mulut buaya. Last sekali ambil bantal terus tido. Nak kata stress idak la. Tapi korang mesti stres baca citer ni.

Anda sedang stress..???
Mahu hilangkan stress.. ??
Baca orang-orang stress berikut ini, yg menceritakan seorang yang Stress!!!

"Pak Mat pemandu teksi menaikkan seorang gadis cantik di tengah jalan, tiba2 gadis itu pengsan di dalam kereta dan Pak Mat menghantarnya ke Hospital.

Pak Mat sedikit Stress!

Sampai di Hospital doktor mengatakan bahwa gadis itu hamil dan mengucapkan tahniah kepada Pak Mat. Pak Mat mengatakan bahwa dia bukan ayah dari bayi itu, tapi gadis itu mengatakan bahawa Pak Matlah ayah bayi itu.

Pak Mat bertambah Stress!!

Pak Mat diminta test DNA untuk membuktikan bahwa dia ayah bayi itu atau bukan. Pak Mat pun ditahan sementara menunggu hasil ujian.

Pak Mat semakin Stress!!!

Setelah ujian selesai doktor mengatakan bahwa Pak Mat mandul sejak dari lahir. Pak Mat pun kemudian dibenarkan pulang.

Ketika dalam perjalanan pulang, dia memikirkan 3 anaknya di rumah.

SEKARANG PAK MAT BENAR2 STRESS!!!! SIAPA BAPAK 3 orang ANAK2NYA..?

(kwn yana post kat fb)

Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

14 suka ayam goreng:

♥ MRS ZACKS ♥ said...

HAHAHAHA kesiannn pak mat :)

Diyana Ali said...

stresss nya kalau cm tu , hehe

Niza Romli said...

keh3...kesian pak mat!

pak mat kena tipu idop2 lah ni ye...sob3

Green Apple said...

ini bukan hilang stress... tapi ini bukin gua lagi stress... heee

El Yana said...

Green Apple : haha..jgn stress

Qaseh Qistina said...

hahahhaa..bertambah stress pak mat..haihh

El Yana said...

Pak mat memang la stress..ngeee

Nur Syazwani Khirizan said...

Ahaha, kelakar la cerita nih.

El Yana said...

Eh kelakar ea? Bkn stress ker?

Cik Nurul said...

hahahahaa sian pak mat ittew~

~jangan stress2 sgt taw.. =)

anamizu said...

hahaha kesian betol pak mat :P




luv,
cik ana

syada said...

Haha , kesian pak mat tu :)

محمود احمدی‌نژاد said...

kuikuikui. anak kucing kot kat rumah pak mat tu

Eera Shera said...

malangnya nasib pak mat. stress..stress..huhuu

p/s: kalo study memang nantok kan..ngee..

>
 
copyright by > Cikelyana