25 September 2011

Doodles | Peace |

Eeee..doodle style baru..dulu suka buat doodles yang ada rambut tapi sekarang yana tukar style buat doodle muslimah. Siap ada peace lagi. Boring punya pasal dan research yang masih tak settle dan tak tau nak kuar pergi mana. 

Adesss..rasa macam tengkorak hidup dah duk kat asrama ni. Rugi betul tak balik minggu nih. Cess..barang pulak banyak nak wat balik. Minggu ini ada kursus BTN. Sape pernah pergi kursus ni? Meh story sikit kat yana. Blur tak tahu apa dengan kursus ni. Mood nak tido je memanjang. Dengar-dengar kursus ni macam boring. Adoiii lagi la boring dibuatnya. 

Nak buat kerja sekolah. k baiiii. 


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

12 suka ayam goreng:

ainie yusof said...

cute nya!!!

farah khairi said...

BTN??get ready mentally n physically..sangat penat.dah 2 kali pegi.balik mcm nak pengsan sbb x cukup tido.tp bbestttt..:))

~Nana 귀여운~ said...

ouwwww..omey oemy sangat2.. :P

cik mun said...

comel^^..btn ek..gud lak ye..pnat jgak mende tu tp bile diingatkan blek sronok jgak..

El Yana said...

penat ker? alamak ni tak suka ni kursus yg penat..haha

lurun namzar said...

bleh x saya nk copy?

El Yana said...

boleh

tasha ;) said...

cantek nya ! :) tasha nak doodle ny boleh tak kak ?

azie Cheesy said...

comelnye !

Amoychanteks said...

seriusly cute giler..wat satu kat anis :D

tasha ;) said...

kak yana , tasha nak guna doodle ny boleh tak ? :(

El Yana said...

boleh je tasha

>
 
copyright by > Cikelyana