17 August 2011

Image Shoutbox Shomel

Ramai yang buat hide shoutbox tapi tak da pic yang berkenan nak letak..
tak pe kalau berkenan pic shoutbox yang yana buat ni boleh ambil ok

http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/shout-pink.gif


http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/green-shout.gif


http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/purple-shout.gif

http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/red-shout.gif


http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/white-shout.gif

http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/yellow-shout.gif

http://i1089.photobucket.com/albums/i341/elyana1/orange-shout.gif


Terima kasih sudi baca. Like kalau suka

16 suka ayam goreng:

Halawatul_Insyirah said...

comelnye:) suka..

El Yana said...

thank Halawatul_Insyirah

cIk PikA said...

like3.. huhuh.. TQ

yayath said...

wahhhh...sangat comel..yath nak amek 1 la!!!heeee..bley kan?

btw, yath ada sumething untuk kmu~~kalo sudi amek ye...tapi x seberapa comel doodle kamu:)heee

http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/08/123.html

yayath said...

elyana~~~yath amek yang 1st tuh:)heee...tq ya^^

emy zulaiha said...

comelnye..hehe emy suke tapi nak wat hide shout box tue pon xreti ;(

Nur Fatihah Amira said...

hmm . comelnyee . mira suka yang no satu tu . tapi mira tak reti nak buad scroll box tu . camne tah . tak reti . tolong ajarkan boleyy ?

Cik Adi said...

hahahhaha semua comel sangat. amek satu yer. nak kasi kat kawan. mana tau,,kot2 dia bkenan. hehe. ;)

syahirooAhmad said...

yana.. ajar saya wat doodle.. hang guna software ape nih??

El Yana said...

emy : boleh tgk tutorial kalau nak buat hide shoutbox

El Yana said...

fatihah : scroll box yg mana?..kalau scroll bar blog boleh tgk sini

http://cokelatdanaiskrim.blogspot.com/2011/07/tutorial-scroll-bar-berwarna.html

El Yana said...

syahirooAhmad : yana cuma guna paint dan photoshop cs3 je tau..nanti yana buat tuto untuk doodles ok

Nur Fatihah Amira said...

okayy . mira da amek yang no 3 tu . thanks you very much akk comel :)

Fana Rana said...

comel-2 semua . saye ambik satu yo . :)

dibah said...

saya amik satu..yg warna hitam...

El Yana said...

ok

>
 
copyright by > Cikelyana